078 619 90 44         info@wavebinnenvaart.nl

Maak kennis met ons team.

Graag stellen wij ons aan u voor. Een team van 15 medewerkers met allen een andere achtergrond, maar met een groot hart voor uw zaak.

Jolanda van der Veen - Kuilder

Ik onderhoud graag contacten met mensen, ben sportief, actief maatschappelijk betrokken en leergierig. 
Ik ben mijn hele leven al nauw betrokken bij de binnenvaart, eerst als schippersdochter daarna door te werken in diverse aan de binnenvaart gerelateerde bedrijven. Ik ben me gaan richten op de administratieve en fiscale kant, haalde de benodigde diploma’s en deed veel ervaring op. Ik vind het belangrijk ondernemers op een persoonlijke en betrokken wijze te begeleiden, te adviseren en te ondersteunen bij de uitdagingen die het (fiscale) ondernemerschap met zich meebrengen. 

Diana Post - Molenaar

Mijn carrière begonnen bij een administratiekantoor voor binnenvaart, voortgezet bij een accountantskantoor, waar ik ook mijn opleiding tot accountant heb afgerond.
Na ruim 12,5 jaar op internationaal gebied werkzaam te zijn geweest, ben ik weer terug bij mijn oude liefde: cijfers, de ondernemers en de mens achter de onderneming.

Sandra Twigt

Al 25 jaar werkzaam als administratief medewerkster in de binnenvaart. Eerst bij een administratiekantoor en toen vanuit de hoek van de bevrachtingen. Maar sinds 20 jaar werk ik met veel plezier voor Wave. Na jarenlang administraties verzorgd te hebben, ben ik de afgelopen jaren gespecialiseerd in de lonen. Samen met Angela verzorg ik de gehele loonadministratie voor onze klanten.

Angela Verbiest

Wat mij het meeste aanspreekt binnen mijn functie zijn de afwisselende werkzaamheden. Sinds begin 2019 verzorg ik samen met Sandra de loonadministratie van al onze klanten. Geen dag is hetzelfde. Daarnaast verzorg ik ook diverse fiscale werkzaamheden.

Ingrid Verheul

Na jarenlang gewerkt te hebben als receptioniste bij een administratiekantoor gericht op het MKB werk ik nu al een paar jaar met plezier bij Wave. Ik ben verantwoordelijk voor het secretariaat waar ik veel diverse werkzaamheden verricht. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant. Dit maakt het werken op het secretariaat extra leuk!

Willeke Zijderveld

Het mooie van het administratieve werk voor mij, is dat je door het verwerken van de administratie meer overzicht en inzicht krijgt. Daarom doe ik dit werk met plezier.

Jeannette Vlasblom-de Jong

Begin 2019 ben ik gestart bij Wave. Samen met mijn collega ben ik te vinden op het Secretariaat. Ik verwelkom de klanten graag op kantoor en aan de telefoon. Regelen, uitzoeken, uit handen nemen en het op tijd verzorgen van wat klanten en collega’s ons vragen, is een mooie taak die ik dagelijks met plezier uitvoer.

Diana Both

De binnenvaartbranche! Als dochter van een scheepvaartfamilie zijn de Europese binnenwateren, zoals de Rijn, IJssel, Main en de Neckar mij niet vreemd. De combinatie van mijn achtergrond tezamen met mijn werkervaring sluiten goed aan op mijn werkzaamheden binnen Wave. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor om de varende ondernemers optimaal te ondersteunen met hun administratie en deze volgens wet- en regelgeving te waarborgen. De kwaliteit van de dienstverlening staat bij mij hoog in het vaandel.

Ellen Pullens

Na een tijdelijke loopbaanswitch ben ik sinds maart 2022 werkzaam bij Wave. Mijn passie ligt toch bij het werken met cijfers. Ik ondersteun daar waar nodig verschillende afdelingen. De informele sfeer, het belang van de cliënt en een goed menselijk contact vind ik erg belangrijk.
De mooie locatie van het kantoor aan het water brengt de verbinding met de cliënt gevoelsmatig dichterbij, dat is mooi meegenomen!

Simone Duits

Sinds maart 2022 ben ik werkzaam bij Wave.
Samen met mijn collega’s verzorg ik de boekhouding van schippers uit de binnenvaart. Wat ik leuk vind aan het werk is bezig zijn met cijfers: van invoer van de administratie, uitzoeken van vraagposten t/m het voorbereiden van de jaarrekening, maakt dat het leuk afwisselend werk is. Er wordt aan eenieder persoonlijk aandacht geschonken, zodat het fijn is om bij Wave te werken!

Joyce Loffeld

De scheepvaartbranche is een levendige tak van industrie. Ik heb mijn ervaring opgedaan in de zeescheepvaart en ga nu met veel enthousiasme voor u aan de slag in de binnenvaart.

Arno Zwijnenburg

Binnen Wave ben ik één van de relatiebeheerders die onze klanten ondersteunt met het inzichtelijk maken van de administraties van jaarrekeningen tot BTW-aangiften. Bij Wave heb ik mijn eigen klantenportefeuille waardoor ik klanten goed van dienst kan zijn en ze op een persoonlijke manier kan adviseren. Samen met de klanten ga ik op zoek naar de beste mogelijkheden om tot een mooi resultaat te komen.

Mariska Ursinus

Ik ben opgegroeid op de Ar-co, een Canal du Nord-schip. Door deze achtergrond weet ik hoe het leven van een binnenvaartschipper eruitziet. Die achtergrond combineer ik graag met mijn liefde voor cijfers. Bij Wave verzorg ik, samen met mijn collega’s, de hele administratie van onze klanten zodat zij zich kunnen richten op hun schip.

Netty de Boon

Na mijn middelbare school ben ik gaan werken als administratief medewerkster. Een paar jaar later leerde ik een schipper kennen en zijn we samen gaan varen. Eerst op een 1000-tonner en later op een 110 meter schip. Nu ben ik met veel plezier werkzaam bij administratiekantoor Wave. Ik vind het een uitdaging om mijn kennis van de binnenvaart te kunnen combineren met de administratieve werkzaamheden voor alle varende klanten.

Dipikaa Baidjnath Misier-Paltantewari