078 619 90 44         info@wavebinnenvaart.nl

Maak kennis met ons team.

Graag stellen wij ons aan u voor. Een team van 15 medewerkers met allen een andere achtergrond, maar met een groot hart voor uw zaak.

Jolanda van der Veen - Kuilder

Ik onderhoud graag contacten met mensen, ben sportief, actief maatschappelijk betrokken en leergierig. 
Ik ben mijn hele leven al nauw betrokken bij de binnenvaart, eerst als schippersdochter daarna door te werken in diverse aan de binnenvaart gerelateerde bedrijven. Ik ben me gaan richten op de administratieve en fiscale kant, haalde de benodigde diploma’s en deed veel ervaring op. Ik vind het belangrijk ondernemers op een persoonlijke en betrokken wijze te begeleiden, te adviseren en te ondersteunen bij de uitdagingen die het (fiscale) ondernemerschap met zich meebrengen. 

Diana Post - Molenaar

Mijn carrière begonnen bij een administratiekantoor voor binnenvaart, voortgezet bij een accountantskantoor, waar ik ook mijn opleiding tot accountant heb afgerond.
Na ruim 12,5 jaar op internationaal gebied werkzaam te zijn geweest, ben ik weer terug bij mijn oude liefde: cijfers, de ondernemers en de mens achter de onderneming.

Marina de Korte

Ik ben al jaren met veel plezier werkzaam bij Wave. Ik vind het fijn om contact te hebben met onze klanten en ze te ondersteunen met hetgeen zij niet dagelijks doen, zoals het doen van de financiële administratie en daaraan verwante verplichtingen.

Sandra Twigt

Al 25 jaar werkzaam als administratief medewerkster in de binnenvaart. Eerst bij een administratiekantoor en toen vanuit de hoek van de bevrachtingen. Maar sinds 20 jaar werk ik met veel plezier voor Wave. Na jarenlang administraties verzorgd te hebben, ben ik de afgelopen jaren gespecialiseerd in de lonen. Samen met Angela verzorg ik de gehele loonadministratie voor onze klanten.

Nathalie van Hees

Ik ben al een behoorlijke tijd werkzaam bij Wave en sinds kort hou ik me voornamelijk bezig met de administratie van Wave. Ik heb geen connectie met de scheepvaart en dat maakt de uitdaging des te groter.

Marco van Waardenberg

De passie van het boekhouden heb ik als kleine jongen van mijn vader overgenomen. Nu ik het zelf in de praktijk breng, probeer ik om mijn enthousiasme over te brengen naar de klant en met persoonlijke adviezen en begeleiding samen de boekhouding op orde te houden. Een probleem zie ik als uitdaging.

Angela Verbiest

Wat mij het meeste aanspreekt binnen mijn functie zijn de afwisselende werkzaamheden. Sinds begin 2019 verzorg ik samen met Sandra de loonadministratie van al onze klanten. Geen dag is hetzelfde. Daarnaast verzorg ik ook diverse fiscale werkzaamheden.

Annegien de Leeuw van Weenen

De binnenvaart zit me in het bloed. Ik ben blij dat ik, ondanks dat ik niet ben gaan varen, via deze weg nog altijd aan deze mooie branche verbonden ben.

Ingrid Verheul

Na jarenlang gewerkt te hebben als receptioniste bij een administratiekantoor gericht op het MKB werk ik nu al een paar jaar met plezier bij Wave. Ik ben verantwoordelijk voor het secretariaat waar ik veel diverse werkzaamheden verricht. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant. Dit maakt het werken op het secretariaat extra leuk!

Karin Raat

Het mooie aan Wave vind ik dat we zo veel mogelijk de administratieve en fiscale zorgen die bij het ondernemerschap komen kijken uit handen willen nemen van onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich focussen op waar zij goed in zijn, ondernemen. Zelf kom ik niet uit een binnenvaart familie, wel zit mijn broer op de zeevaart. Hierdoor heb ik toch een kleine connectie met de scheepvaart.

Willeke Zijderveld

Het mooie van het administratieve werk voor mij, is dat je door het verwerken van de administratie meer overzicht en inzicht krijgt. Daarom doe ik dit werk met plezier.

Jeannette Vlasblom-de Jong

Begin 2019 ben ik gestart bij Wave. Samen met mijn collega ben ik te vinden op het Secretariaat. Ik verwelkom de klanten graag op kantoor en aan de telefoon. Regelen, uitzoeken, uit handen nemen en het op tijd verzorgen van wat klanten en collega’s ons vragen, is een mooie taak die ik dagelijks met plezier uitvoer.

Daniëlle Boudewijns-Schelling

Met veel plezier ben ik begin 2020 begonnen bij Wave. Het mooie aan dit werk vind ik dat ik alle administratieve zorgen uit handen kan nemen van de klant.
De veelzijdigheid van het werk spreekt me ook erg aan. Zelf heb ik geen connectie met de scheepvaart maar vind het erg leuk om hiervan meer te leren.

Diana Stoker

De binnenvaartbranche! Als dochter van een scheepvaartfamilie zijn de Europese binnenwateren, zoals de Rijn, IJssel, Main en de Neckar mij niet vreemd. De combinatie van mijn achtergrond tezamen met mijn werkervaring sluiten goed aan op mijn werkzaamheden binnen Wave. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor om de varende ondernemers optimaal te ondersteunen met hun administratie en deze volgens wet- en regelgeving te waarborgen. De kwaliteit van de dienstverlening staat bij mij hoog in het vaandel.