078 619 90 44         info@wavebinnenvaart.nl

Maak kennis met ons team.

Graag stellen wij ons aan u voor. Een team van 14 medewerkers met allen een andere achtergrond, maar met een groot hart voor uw zaak.

Jolanda van der Veen - Kuilder

Ik onderhoud graag contacten met mensen, ben sportief, actief maatschappelijk betrokken en leergierig. 
Ik ben mijn hele leven al nauw betrokken bij de binnenvaart, eerst als schippersdochter daarna door te werken in diverse aan de binnenvaart gerelateerde bedrijven. Ik ben me gaan richten op de administratieve en fiscale kant, haalde de benodigde diploma’s en deed veel ervaring op. Ik vind het belangrijk ondernemers op een persoonlijke en betrokken wijze te begeleiden, te adviseren en te ondersteunen bij de uitdagingen die het (fiscale) ondernemerschap met zich meebrengen. 

Leen van Waardenberg

Mijn roots liggen in de binnenvaartwereld en dat verveelt nooit. Ik ben een ‘mensen-mens’ en dat kan ik in mijn functie bij Wave zijn. Met en voor de binnenvaartondernemers.

Marco van Waardenberg

De passie van het boekhouden heb ik als kleine jongen van mijn vader overgenomen. Nu ik het zelf in de praktijk breng, probeer ik om mijn enthousiasme over te brengen naar de klant en met persoonlijke adviezen en begeleiding samen de boekhouding op orde te houden. Een probleem zie ik als uitdaging.

Annegien de Leeuw van Weenen

De binnenvaart zit me in het bloed. Ik ben blij dat ik, ondanks dat ik niet ben gaan varen, via deze weg nog altijd aan deze mooie branche verbonden ben.

Pauline de Heer

Werken met cijfers vind ik leuk, vandaar mijn interesse in de boekhouding/administratie. Ik heb geen familie in de schipperswereld, maar vind de persoonlijke benadering die wij als Wave hebben met de klanten bijzonder. Na bijna 6 jaar werken bij Wave begrijp ik de schipperswereld steeds beter.

Angela Verbiest

Wat mij het meeste aanspreekt binnen mijn functie zijn de afwisselende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde. En als “leek” in de binnenvaartwereld leer ik elke keer een beetje meer.

Nathalie van Hees

Ik ben al een behoorlijke tijd werkzaam bij Wave en ik hou me voornamelijk bezig met de loonadministratie. De loonadministratie is afwisselend en dat maakt het leuk. Ik heb geen connectie met de scheepvaart en dat maakt de uitdaging des te groter.

Marina de Korte

Ik ben al jaren met veel plezier werkzaam bij Wave. Ik vind het fijn om contact te hebben met onze klanten en ze te ondersteunen met hetgeen zij niet dagelijks doen, zoals het doen van de financiële administratie en daaraan verwante verplichtingen.

Sandra Twigt

Al 25 jaar werkzaam als administratief medewerkster in de binnenvaart. Eerst bij een administratiekantoor en toen vanuit de hoek van de bevrachtingen. Maar sinds 13 jaar werk ik met veel plezier voor Wave. Na jarenlang administraties verzorgd te hebben, ben ik de afgelopen jaren gespecialiseerd in de lonen. Samen met Nathalie verzorg ik de gehele loonadministratie voor onze klanten.

Diana Post - Molenaar

Mijn carrière begonnen bij een administratiekantoor voor binnenvaart, voortgezet bij een accountantskantoor, waar ik ook mijn opleiding tot accountant heb afgerond.
Na ruim 12,5 jaar op internationaal gebied werkzaam te zijn geweest, ben ik weer terug bij mijn oude liefde: cijfers, de ondernemers en de mens achter de onderneming.

Mirjam Sloot - Nieboer

Mijn passie voor cijfers heb ik ontdekt in mijn vorige functie bij een internationaal opererende hosting provider. Ik vind het werken met administraties en cijfers interessant en uitdagend. Daarom heb ik besloten om de overstap te maken naar de financiële sector en zodoende ben ik bij Wave terecht gekomen. Ik vind het een leuke uitdaging om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het voeren van hun administratie en tegelijkertijd steeds meer kennis te krijgen van de branche.

Ingrid Verheul

Na jarenlang gewerkt te hebben als receptioniste bij een administratiekantoor gericht op het MKB werk ik nu ruim een half jaar met plezier bij Wave. Ik ben verantwoordelijk voor het secretariaat waar ik veel diverse werkzaamheden verricht. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant. Dit maakt het werken op het secretariaat extra leuk!

Willeke Zijderveld

Het mooie van het administratieve werk voor mij, is dat je door het verwerken van de administratie meer overzicht en inzicht krijgt. Daarom doe ik dit werk met plezier.

Karin Raat

Het mooie aan Wave vind ik dat we zo veel mogelijk de administratieve en fiscale zorgen die bij het ondernemerschap komen kijken uit handen willen nemen van onze klanten. Hierdoor kunnen onze klanten zich focussen op waar zij goed in zijn, ondernemen. Zelf kom ik niet uit een binnenvaart familie, wel zit mijn broer op de zeevaart. Hierdoor heb ik toch een kleine connectie met de scheepvaart.