078 619 90 44         info@wavebinnenvaart.nl

Algemene voorwaarden

Op onze dienstverlening zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden RB, gedeponeerd 10 juli 2018 bij de Rechtbank te Utrecht, onder nummer 159/2018. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden.

 

Klachtenregeling

Indien de uitvoering van onze werkzaamheden naar uw mening niet voldoet aan de daaraan te stellen eisen of u bent niet tevreden over (één van) onze medewerkers, kan dit aanleiding zijn tot een klacht. In dit geval kunt u gebruik maken van de klachtenregeling van ons kantoor. U kunt uw klacht aan ons kenbaar maken, bij voorkeur schriftelijk door middel van het onderstaande klachtenformulier. Binnen één week neemt een lid van de directie contact met u op over uw klacht. In het behandelingstraject proberen wij zo goed mogelijk te zoeken naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Indien gewenst wordt uw klacht schriftelijk afgerond in een evaluatierapport. Wij streven ernaar uw klacht naar tevredenheid te behandelen.
U kunt de klachtenregeling hier downloaden.

Disclaimer

De informatie op deze website is met zorg samengesteld. Administratie- en Advieskantoor Wave B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen van onjuistheden of onvolledigheid van de vermelde informatie op deze site.


Privacy statement

In onze privacy statement kunt u lezen hoe Administratie- en advieskantoor Wave omgaat met uw persoonlijke informatie. Wij nemen de grootst mogelijke zorg in acht om uw privacy te waarborgen.
Onze privacy statement kunt u hier downloaden.